A MARUSA KFT. családi vállalkozás, építőanyag kereskedéssel a nagy nemzetközi építőanyag gyártók hazai piacon való megjelenésével egy időben, a magán tüzépek létrejöttének kezdetén, 1987-ben kezdtünk el foglalkozni. Cégünk központja Bács-Kiskun megyében, Sükösdön található. 1993 óta fogadjuk a kedves érdeklődőket, építkezőket, viszonteladó- és kivitelező partnereket sükösdi kereskedésünkben . Telephelyi forgalmunkat alapvetően a tüzép kedvező földrajzi fekvése, az alábbi városok közvetlen közelsége befolyásolja: Baja, Bácsalmás, Bátaszék , Bonyhád, Hajós, Kalocsa, Kecel, Jánoshalma, Szekszárd, Tolna. Az általunk forgalmazott építőanyagokból nagy mennyiségű raktár készletet tartunk , a raktár épületek mellett mintegy 5.000 m2-es javarészt betonozott, ill. aszfaltozott raktér áll rendelkezésre az építőanyagok tárolására. Az értékesített anyagok jelentős hányadát azonban közvetlenül a gyárból szállítjuk az építkezések helyszínére. Folyamatosan szállítunk építőanyagokat tőlünk földrajzilag távolabb eső országrészekbe, településekre, kisebb nagyobb építkezésekhez egyaránt. Referencia épületeink között a családi házaktól az áruházakig, mezőgazdasági létesítményekig, minden megtalálható. A cégünk által kínált építőanyagokat kiemelt kereskedőként, vagyis a gyártó cégek márka kereskedőjeként forgalmazzuk , így vevőink részére folyamatosan a legelőnyösebb vásárlási feltételeket, legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani. Kiemelten fontosnak tartjuk a jó minőségű anyagok népszerűsítését, helyes alkalmazásuk megismertetését. A vevők érdekeit szem előtt tartva a kedvező árak mellett szakmai tanácsadással is segítjük a vásárlást.

A Marusa Kft. tagja az Épületszigetelők , Tetőfedők , Bádogosok Magyarországi Szövetségének (ÉMSZ), id. Marusa Mihály 1995-2001. közötti időszakban a szervezet vezetőségi tagja, majd 2007. februárig a régióvezetői feladatok at látta el. Szakemberek részére meghívott előadók közreműködésével rendszeresen tartunk termék bemutatókat, szakmai napokat, ÉMSZ klub foglalkozásokat, elősegítve az új anyagok és technológiák megismerését, szakszerű beépítését. A Marusa Kft. A 2001. évi Tetőfedő Olimpián II. helyezést ért el, 2002-ben minőségi kommunikációs tevékenységünket a Bramac Kft. “Innovációs Díj”-jal jutalmazta. A céget alapító id. Marusa Mihály tetőfedő szakmában, majd később a szakmai képzésben nyújtott munkájáért, érdemeiért az elmúlt évek során számos rangos elismerésben részesült: 2005. évben az Építők Napja alkalmából miniszteri kitüntetést, 2006. évben ÉMSZ-tű díjat vehetett át, 2007-ben posztumusz miniszteri kitüntetésben részesült.

Miként ez idáig, úgy a jövőben is kedvező áron kínált minőségi építőanyagainkkal, szaktudásunkat és tapasztalatainkat latba vetve azon dolgozunk , hogy könnyebbé tegyük az építkezést, Ön kedves építkező megtalálja a legmegnyugtatóbb megoldásokat, az elvárásainak legmegfelelőbb anyagokat és technológiákat.

2012. április 16-án megnyitottuk bajai telephelyünket (Baja, Keleti körút 49.), melynek köszönhetően még jobb építőanyag ellátást szeretnénk biztosítani a bajai és Baja környéki építkezőknek , felújítóknak és kivitelezőknek .Szándékunk szerint a két telephely együttes üzemeltetésével még szélesebb termék palettával és még kedvezőbb szállítási feltételekkel tudjuk majd szolgálni a tisztelt vásárlók igényeit.

Üzletpolitikánk szerint az elégedett vevő a legjobb reklám. E szerint dolgozunk és reméljük , hogy a közeljövőben az Ön személyében is egy újabb elégedett vevőt üdvözölhetünk .

 Publikálva : 2015-02-20