Üdvözöljük honlapunkon!

A MARUSA KFT. családi vállalkozás. A cégünk által kínált építőanyagokat kiemelt kereskedőként, vagyis a gyártó cégek márka kereskedőjeként forgalmazzuk , így vevőink részére folyamatosan a legelőnyösebb vásárlási feltételeket, legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani. Szinte minden termékcsoportban állandó jelleggel  kínálunk akciós termékeket! Az „AKCIÓ” logóra kattintva megtekintheti a kiemelt  akciók részleteit! A  kedvező árak mellett szakmai tanácsadással is segítjük a vásárlást. Fontosnak tartjuk a jó minőségű anyagok népszerűsítését, alkalmazásuk megismertetését.

Miként ez idáig, úgy a jövőben is kedvező áron kínált minőségi építőanyagainkkal, szaktudásunkat és tapasztalatainkat latba vetve azon dolgozunk , hogy könnyebbé tegyük az építkezést, Ön kedves építkező megtalálja a legmegnyugtatóbb megoldásokat, az elvárásainak legmegfelelőbb anyagokat és technológiákat.

Ha bármi kérdése felmerül az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, akkor kérjük, hogy hívjon bennünket telefonon, vagy küldjön részünkre e-mailt és rövid időn belül válaszolunk kérdéseire.
Amennyiben teheti kérjük, hogy keressen fel bennünket a bajai, vagy a sükösdi telephelyünkön, ahol meg is tekintheti az általunk forgalmazott kiváló minőségű, garantáltan hosszútávú megoldást nyújtó építőanyagainkat. Telepeinken nagy hangsúlyt helyeztünk arra, hogy vevőink, érdeklődőink minél könnyebben tudjanak választani széles kínálatunkból. Térkő mintakerttel, tetőfedőanyagainkat bemutató állványokkal,falburkoló bemutatókkal, vakolat színmintákkal,tégla és kémény bemutatókkal, nyílászáró mintákkal próbálunk segíteni a megfelelő anyagok kiválasztásában.

Az Ön által keresett építőanyagokat rövid időn belül, a lehetséges legkedvezőbb feltételekkel házhoz szállítjuk az ország bármely területén.

feher

logosor

feher

logosor_marusa_2

 Publikálva : 2015-02-20